Uniek afscheid nemen begint bij VANDO uitvaartzorg

PERSOONLIJKE CREMATIE EN BEGRAFENIS VERZORGING M 06 418 581 71 (24/7)

Afscheidskamer Doesburg - VANDO Uitvaartzorg


Afscheidskamer Doesburg in het Poortgebouw van de algemene begraafplaats in Doesburg.

Vanaf 1 februari 2018 beheert VANDO Uitvaartzorg de Afscheidskamer in Doesburg.

Het historische poortgebouw, de entree naar de monumentale begraafplaats op de hoek van de Meipoortstraat en Meipoortwal dateert uit 1829. Het is net als de hele begraafplaats een rijksmonument. In dit gebouw vindt u de sfeervolle, intieme afscheidskamer Doesburg. Hier kan een overledene verblijven in de dagen na het overlijden tot aan de uitvaart. Afscheidskamer Doesburg is een mooi alternatief wanneer een thuisopbaring niet mogelijk of gewenst is. Nabestaanden krijgen zelf een sleutel en hebben onbeperkt toegang tot de afscheidskamer. U kunt hier in optimale privacy en in een ongedwongen sfeer bij uw dierbare zijn. De stijlvolle afscheidskamer beschikt o.a. over een kleine keuken met (gratis) koffie- en theefaciliteiten, koelkast met frisdrank en een zithoek. U mag de ruimte zelf ook aankleden met bloemen, foto’s, tekeningen enzovoort.

De Afscheidskamer is rolstoeltoegankelijk. 

Afscheidskamer Doesburg in poortgebouw - VANDO Uitvaartzorg


Iedereen is welkom in Afscheidskamer Doesburg.

Ook andere uitvaartondernemers kunnen gebruik maken van deze unieke afscheidskamer Doesburg. Wilt u, als nabestaanden, gebruik maken van Afscheidskamer Doesburg bespreek dit dan met uw uitvaartondernemer, hij of zij kan dan contact met ons opnemen over de beschikbaarheid van de kamer. 


Bezoekadres Afscheidskamer Doesburg

Afscheidskamer Doesburg
Meipoortwal 3
6981 DD Doesburg
06 418 581 71

Postadres:
VANDO Uitvaartzorg
Zanderskamp 116
6983 CB Doesburg

Voor een uitvaart, begrafenis of crematie, naar wens in: Doesburg, Dieren, Ellecom, Spankeren, Brummen, Laag - Soeren, Eerbeek, Loenen, Beekbergen, Apeldoorn, De Steeg, Rheden, Velp, Arnhem, Angerlo, Giesbeek, Lathum, Voor Drempt, Achter Drempt, Baak, Zutphen, Laag - Keppel, Langerak, Loil, Wehl en Doetinchem.

UNIEK AFSCHEID NEMEN BEGINT BIJ VANDO UITVAARTZORG, PERSOONLIJKE CREMATIE EN BEGRAFENIS VERZORGING M 06 418 581 71 (24/7)