Uniek afscheid nemen begint bij VANDO Uitvaartzorg, Persoonlijke crematie en begrafenis verzorging

      

VANDO Uitvaartzorg Doesburg - Budget crematie


Ook voor een persoonlijke budget crematie kunt u bij ons terecht...

In de stedenvierhoek Arnhem, Apeldoorn, Zutphen en Doetinchem.

Alles wordt duurder, ook in de uitvaartzorg, helaas blijkt maar al te vaak dat men onderverzekerd is of zelf niet de financiële middelen heeft om de torenhoge kosten voor een uitvaart te kunnen betalen. Ook komt het steeds vaker voor dat er geen nabestaanden achterblijven of dat men de nabestaanden niet met hoge kosten wil achterlaten.

Wij bieden u een budget crematie, eventueel met thuisopbaring en/of uitvaartplechtigheid, die wel persoonlijk wordt geregeld en waarbij u de keuzevrijheid heeft om te kiezen voor crematie in crematorium Dieren in Dieren of crematorium Moscowa in Arnhem.

Budget crematie Basis - Meest eenvoudig
Budget crematie Thuis - Met thuisopbaring
Budget crematie Afscheid - Met thuisopbaring en crematieplechtigheid 

Budget crematie Afscheid is eigenlijk een gewone uitvaart met thuis opbaren en crematieplechtigheid in Dieren of Arnhem, na keuze, maar dan voordeliger.

Wat verzorgen wij dan precies, 3 pakketten 3 vaste prijzen:

Pakket Basis € 1.995,00

Pakket Thuis € 2.395,00

Pakket Afscheid € 2.795,00

Voor een uitvaart, begrafenis of crematie, naar wens in: Doesburg, Dieren, Ellecom, Spankeren, Brummen, Laag - Soeren, Eerbeek, Loenen, Beekbergen, Apeldoorn, De Steeg, Rheden, Velp, Arnhem, Angerlo, Giesbeek, Lathum, Voor Drempt, Achter Drempt, Baak, Zutphen, Laag - Keppel, Langerak, Loil, Wehl en Doetinchem.

UNIEK AFSCHEID NEMEN BEGINT BIJ VANDO UITVAARTZORG, PERSOONLIJKE CREMATIE EN BEGRAFENIS VERZORGING M 06 418 581 71 (24/7)