Uniek afscheid nemen begint bij VANDO uitvaartzorg

                       PERSOONLIJKE CREMATIE EN BEGRAFENIS VERZORGING                                    M 06 418 581 71 (24/7 bereikbaar)

VANDO Uitvaartzorg | Uitvaart in Dieren


Uitvaart met crematie of begrafenis in Dieren...

Voor een uitvaart met crematie of begrafenis in Dieren is VANDO Uitvaartzorg er om u bij te staan.

Een sterfgeval is een emotionele gebeurtenis, dan wil je als familie niet met een groot bedrijf te maken hebben die erop uit is om zoveel mogelijk aan uw verdriet en verlies te verdienen. U wilt niet een uitvaartondernemer die alles voor u regelt maar iemand die de uitvaart namens u verzorgt. Onafhankelijk van verzekeraars, uitvaartcentra en crematoria zodat u zelf alle vrijheid heeft in uw wensen en mogelijkheden. Kleinschalig, persoonlijk en betaalbaar dat is VANDO Uitvaartzorg.

Persoonlijk, betrokken en in alle rust en ruimte voor uw wensen verzorgen wij de uitvaart met crematie of begrafenis in Dieren van uw dierbare overledene.

Samen met u, in overleg met u, want het is tenslotte uw uitvaart.

Ongeacht waar en hoe u bent verzekerd kunt u een beroep doen op ons. Met ruim 25 jaar ervaring kan u er zeker van zijn dat de uitvaart, begrafenis of crematie, in Dieren in vertrouwde handen is.

Als kleinschalige begrafenisondernemer in Dieren zijn wij persoonlijk in de omgang  en transparant over de uitvaartkosten in Dieren. 

Uitvaart met crematie of begrafenis in Dieren - VANDO Uitvaartzorg

 

Ervaring, sinds 1989, in begrafenis en crematie verzorging...

Met ruim 25 jaar ervaring kan u erop vertrouwen dat de uitvaart, crematie of begrafenis, in Dieren in goede handen is. Als kleinschalige begrafenisondernemer in Dieren zijn wij persoonlijk in de omgang en transparant in uitvaartkosten. Aan uw verdriet om het verlies van uw dierbare kunnen wij niets doen, wel kunnen wij u bijstaan in de tijd dat u afscheid moet nemen. Van mens tot mens zijn wij er voor u met een luisterend oor voor uw verhalen en door er gewoon te zijn in de dagen tot de uitvaart in Dieren en erna.


Voor een uitvaart met crematie wordt het méést gekozen voor een plechtigheid in crematorium Dieren.

Voor een uitvaart,begrafenis of crematie, naar wens in: Doesburg, Dieren, Ellecom, Spankeren, Brummen, Laag - Soeren, Eerbeek, Loenen, Beekbergen, Apeldoorn, De Steeg, Rheden, Velp, Arnhem, Angerlo, Giesbeek, Lathum, Voor Drempt, Achter Drempt, Baak, Zutphen, Laag - Keppel, Langerak, Loil, Wehl en Doetinchem.

UNIEK AFSCHEID NEMEN BEGINT BIJ VANDO UITVAARTZORG, PERSOONLIJKE CREMATIE EN BEGRAFENIS VERZORGING T (0313) 220 000 OF M 06 418 581 71 (24/7)