Uniek afscheid nemen begint bij VANDO uitvaartzorg

PERSOONLIJKE CREMATIE EN BEGRAFENIS VERZORGING M 06 418 581 71 (24/7)

VANDO Uitvaartzorg - Begrafenis Doesburg

 

Begrafenis in Doesburg...

Voor een begrafenis in Doesburg is VANDO Uitvaartzorg er om u bij te staan.

Persoonlijk, betrokken en in alle rust en ruimte voor uw wensen verzorgen wij de uitvaart en begrafenis in Doesburg van uw dierbare overledene.

Samen met u, in overleg met u, het is tenslotte uw uitvaart.

Ongeacht waar en hoe u bent verzekerd kunt u een beroep doen op ons. Met ruim 25 jaar ervaring kan u er zeker van zijn dat de uitvaart, begrafenis of crematie, in Doesburg in vertrouwde handen is.

Als kleinschalige begrafenisondernemer in Doesburg zijn wij persoonlijk in de omgang en transparant over de uitvaartkosten in Doesburg. 

Algemene begraafplaats Doesburg - VANDO Uitvaartzorg


Katholieke begraafplaats Doesburg - VANDO Uitvaartzorg


In Doesburg zijn 2 begraafplaatsen, de algemene begraafplaats aan de Meipoort en de katholieke begraafplaats aan de Kraakselaan.

Voor een uitvaart met crematie wordt, in Doesburg, het méést gekozen voor een plechtigheid in crematorium Dieren.

VANDO Uitvaartzorg is als begrafenisondernemer in Doesburg bekend met alle gebruiken omtrent een uitvaart met begrafenis of crematie.

Begrafenis in Doesburg - VANDO Uitvaartzorg

Voor een uitvaart,begrafenis of crematie, naar wens in: DoesburgDieren, Ellecom, Spankeren, Brummen, Laag - Soeren, Eerbeek, Loenen, Beekbergen, Apeldoorn, De Steeg, Rheden, Velp, Arnhem, AngerloGiesbeek, Lathum, Voor Drempt, Achter Drempt, Baak, Zutphen, Laag - Keppel, Langerak, Loil, Wehl en Doetinchem.

UNIEK AFSCHEID NEMEN BEGINT BIJ VANDO UITVAARTZORG  M 06 418 581 71 (24/7)