Uniek afscheid nemen begint bij VANDO Uitvaartzorg, Persoonlijke crematie en begrafenis verzorging

      

Over ons...

Een sterfgeval is een emotionele gebeurtenis, dan wil je als familie niet met een groot bedrijf te maken hebben die erop uit is om zoveel mogelijk aan uw verdriet en verlies te verdienen. U wilt niet een uitvaartondernemer die alles voor u regelt maar iemand die de uitvaart namens u verzorgt. Onafhankelijk van verzekeraars, uitvaartcentra en crematoria zodat u zelf alle vrijheid heeft in uw wensen en mogelijkheden. Kleinschalig, persoonlijk en betaalbaar dat is VANDO Uitvaartzorg. Open en eerlijk in mogelijkheden en de kosten van een begrafenis of crematie.

VANDO Uitvaartzorg werkt samen met de beste leveranciers in de regio om samen een persoonlijk afscheid mogelijk te maken. Voor ons is alleen het beste goed genoeg.

 

Team en leveranciers VANDO Uitvaartzorg

Henk van Doeselaar
Natasja van Engelen
U-Zorg Uitvaartmobility
Rouw-Vip Uitvaartbus
DZU Uitvaartkisten
Drukkerij Van Hierden

Voor een uitvaart,begrafenis of crematie, naar wens in: Doesburg, Dieren, Ellecom, Spankeren, Brummen, Laag - Soeren, Eerbeek, Loenen, Beekbergen, Apeldoorn, De Steeg, Rheden, Velp, Arnhem, Angerlo, Giesbeek, Lathum, Voor Drempt, Achter Drempt, Baak, Zutphen, Laag - Keppel, Langerak, Loil, Wehl en Doetinchem.

UNIEK AFSCHEID NEMEN BEGINT BIJ VANDO UITVAARTZORG, PERSOONLIJKE CREMATIE EN BEGRAFENIS VERZORGING M 06 418 581 71 (24/7)