Uniek afscheid nemen begint bij VANDO uitvaartzorg

                       PERSOONLIJKE CREMATIE EN BEGRAFENIS VERZORGING                                    M 06 418 581 71 (24/7 bereikbaar)

VANDO Uitvaartzorg - Recensies


Beoordelingen en recensies...

Na de uitvaart bieden wij de mogelijkheid om een enqueteformulier in te vullen, eventuele recensies plaatsen wij hier. Het is erg belangrijk om het enqueteformulier in te vullen en uw mening (recensie) te geven, u helpt hiermee ons om, waar nodig, onze dienstverlening te verbeteren en andere nabestaanden om een keuze te maken.

Wij noemen geen, volledige, namen van nabestaanden of overledenen dit i.v.m. privacy.

Beoordelingen en recensies

Verzorgen uitvaart moeder

Verzorgen uitvaart moeder

Datum: 16 september 2018

Plaats: Zutphen

Familie: Supheert

Recensie: Henk is een rustige man die écht de tijd neemt.... Hij neemt de wensen met je door en zorgt dat alles perfect verloopt.... Niets is te veel. Kortom een echte aanrader

Cijfer enquete uitvaart: 9

Verzorgen uitvaart vader

Verzorgen uitvaart vader

Datum: 11 april 2018

Plaats: Zevenaar

Familie: Hoek

Recensie: Niet geschreven

Cijfer enquete uitvaart: 8

Verzorgen uitvaart cliënt

Verzorgen uitvaart cliënt

Datum: 7 november 2017

Plaats: Doesburg

Familie: Hanhart

Recensie: Niet geschreven, enquéteformulier ingevuld door mantelzorger.

Cijfer enquete uitvaart: 8

Verzorgen uitvaart vader

Verzorgen uitvaart vader

Datum: 26 augustus 2017

Plaats: Zutphen

Familie: Premji Samji

Recencie: Onze familie was heel tevreden met het goede en persoonlijke contact met Henk van Doeselaar en zijn collega's. De uitvaart is goed verlopen en alles was naar wens. Heel erg bedankt voor jullie warme ontvangst en voor jullie lieve zorgen voor onze vader en voor ons als familie.

Cijfer enquete uitvaart: 9

Verzorgen uitvaart broer

Verzorgen uitvaart broer

Datum: 30 mei 2017

Plaats: Apeldoorn

Familie: Swart

Recensie: Na telefonische melding van overlijden van onze broer is Henk om 01.00 's nachts nog naar verzorgingstehuis gegaan om onze broer af te leggen. Daar heeft de familie veel respect en waardering voor.

Cijfer enquete uitvaart 10

Verzorgen uitvaart schoonvader

Verzorgen uitvaart schoonvader

Datum: 19 januari 2016

Plaats: Doetinchem

Familie: Van Londen

Recensie: De eerste keer dat wij ervaren hebben dat een uitvaart niet alleen om geld draait en waar tijd geen rol speelt. Ik heb veel respect voor de manier waarop Henk met de mensen omgaat. Voor elk probleem een oplossing is een zeer passende uitspraak voor de manier van handelen. Geweldig dat dit nog op deze manier kan bestaan, niet commercieel maar de waardigheid en respect voor de overledene en nabestaanden staan voorop, vanuit een oprecht hart. Dank je wel Henk voor deze positieve ervaring, tijdens ons pijnlijke afscheid. Je hebt alle zorgen uit onze handen genomen

Cijfer enquete uitvaart 9

Voor een uitvaart, begrafenis of crematie, naar wens in: Doesburg, Dieren, Ellecom, Spankeren, Brummen, Laag - Soeren, Eerbeek, Loenen, Beekbergen, Apeldoorn, De Steeg, Rheden, Velp, Arnhem, Angerlo, Giesbeek, Lathum, Zevenaar, Voor Drempt, Achter Drempt, Baak, Zutphen, Laag - Keppel, Langerak, Loil, Wehl en Doetinchem.

UNIEK AFSCHEID NEMEN BEGINT BIJ VANDO UITVAARTZORG, PERSOONLIJKE CREMATIE EN BEGRAFENIS VERZORGING M 06 418 581 71 (24/7)