Uniek afscheid nemen begint bij VANDO uitvaartzorg

                       PERSOONLIJKE CREMATIE EN BEGRAFENIS VERZORGING                                    M 06 418 581 71 (24/7 bereikbaar)

Begrafenis Rheden | VANDO Uitvaartzorg


Begrafenis in Rheden...

Voor een begrafenis in Rheden is VANDO Uitvaartzorg er om u bij te staan.

Persoonlijk, betrokken en in alle rust en ruimte voor uw wensen verzorgen wij de uitvaart met begrafenis in Rheden van uw dierbare overledene.

Samen met u, in overleg met u, want het is tenslotte uw uitvaart.

Ongeacht of en hoe u verzekerd bent kunt u een beroep doen op ons. Met ruim 25 jaar ervaring kan u er zeker van zijn dat de uitvaart, begrafenis of crematie, in Rheden in vertrouwde handen is.

Als kleinschalige begrafenisondernemer in Rheden zijn wij persoonlijk in de omgang en transparant in uitvaartkosten.

Begrafenis in Rheden - VANDO Uitvaartzorg


Ervaring, sinds 1989, in begrafenis en crematie verzorging...

Met ruim 25 jaar ervaring kan u erop vertrouwen dat de uitvaart, crematie of begrafenis, in goede handen is. Als kleinschalige begrafenisondernemer zijn wij persoonlijk in de omgang en transparant in uitvaartkosten.

Aan uw verdriet om het verlies van uw dierbare kunnen wij niets doen, wel kunnen wij u bijstaan in de tijd dat u afscheid moet nemen. Van mens tot mens zijn wij er voor u met een luisterend oor voor uw verhalen en door er gewoon te zijn in de dagen tot de uitvaart en erna.

Voor een uitvaart,begrafenis of crematie, naar wens in: Doesburg, Dieren, Ellecom, Spankeren, Brummen, Laag - Soeren, Eerbeek, Loenen, Beekbergen, Apeldoorn, De Steeg, Rheden, Velp, Arnhem, Angerlo, Giesbeek, Lathum, Voor Drempt, Achter Drempt, Baak, Zutphen, Laag - Keppel, Langerak, Loil, Wehl en Doetinchem.

UNIEK AFSCHEID NEMEN BEGINT BIJ VANDO UITVAARTZORG, PERSOONLIJKE CREMATIE EN BEGRAFENIS VERZORGING M 06 418 581 71 (24/7)