Uniek afscheid nemen begint bij VANDO Uitvaartzorg, Persoonlijke crematie en begrafenis verzorging

      


Uniek afscheid nemen in alle rust...

Een sterfgeval is een emotionele gebeurtenis, dan wil je als familie niet met een groot bedrijf te maken hebben die erop uit is om zoveel mogelijk aan uw verdriet en verlies te verdienen. U wilt niet een uitvaartondernemer die alles alleen maar voor u regelt maar iemand die ook de uitvaart namens u verzorgt. Onafhankelijk van verzekeraars, uitvaartcentra en crematoria zodat u zelf alle vrijheid heeft in uw wensen en mogelijkheden. Kleinschalig, persoonlijk en betaalbaar dat is VANDO Uitvaartzorg. Open en eerlijk in mogelijkheden en de kosten van een begrafenis of crematie.

Henk van Doeselaar - VANDO Uitvaartzorg


Omdat je maar één keer afscheid kunt nemen van een overleden dierbare, is het zo belangrijk dat dit op een goede manier gebeurt.
Wij nemen alle tijd om de begrafenis of crematie te bespreken, met aandacht, zorg en respect voor uw wensen. Samen komen we zo tot een uitvaart die bij uw dierbare overledene past.

Persoonlijke ondersteuning...

Tijdens het voorbereiden van de uitvaart met begrafenis of crematie proberen wij u ondersteuning te geven. Niet alleen praktisch maar ook emotioneel, door te luisteren en u een helpende hand te bieden.
Wij zullen u ondersteunen bij de keuzes die gemaakt moeten worden tijdens de gehele uitvaart.

U wordt door een vaste uitvaartverzorger begeleidt zodat u niet telkens vreemde gezichten hoeft tegen te komen. Natuurlijk leggen wij al uw wensen schriftelijk vast en krijgt u van ons vooraf een duidelijke en gespecificeerde kostenbegroting.
VANDO Uitvaartzorg werkt uitsluitend samen met vakkundige en gediplomeerde mensen die zelf ook dierbaren hebben verloren en zodoende u met kennis, begrip en ervaring bij kunnen staan

Ervaring, sinds 1989, in begrafenis en crematie verzorging...

Met ruim 25 jaar ervaring kan u erop vertrouwen dat de uitvaart, begrafenis of crematie, in goede handen is. Als kleinschalige begrafenisondernemer zijn wij persoonlijk in de omgang en transparant in uitvaartkosten.

Van mens tot mens...

Aan uw verdriet om het verlies van uw dierbare kunnen wij niets doen, wel kunnen wij u bijstaan in de tijd dat u afscheid moet nemen. Van mens tot mens zijn wij er voor u met een luisterend oor voor uw verhalen en door er gewoon te zijn in de dagen tot de uitvaart en erna.

Financiële mogelijkheden...

In deze, voor u, moeilijke, emotionele en kwetsbare bespreking houden wij ook de financiële mogelijkheden welke u heeft in het oog.

Met persoonlijke aandacht en betrokkenheid begeleiden wij u in deze moeilijke periode. Uiteindelijk gaat het erom dat u, ondanks al uw verdriet, straks toch met een tevreden gevoel terug kunt kijken op deze periode van uniek afscheid nemen zonder financiële zorgen achteraf.

Een goed afscheid is een goede start voor het rouwproces.

Vooruit bespreken...

Wanneer u wenst is het ook mogelijk om de uitvaart vooruit te bespreken. Het geeft rust en zekerheid te weten dat uw wensen besproken zijn.

Ook de kosten van de uitvaart kunnen dan al ongeveer worden gegeven. Uw nabestaanden weten dat het goed geregeld is en wij weten wat uw wensen zijn m.b.t. uw uitvaart. 

Wenst u "gewoon" een vrijblijvende kennismakingsgesprek is dat natuurlijk ook mogelijk. Zowel aan vooruit bespreken als kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden en het verplicht u tot niets. Bel of mail ons gerust voor een afspraak.

De uitvaart in het kort uitgelegd... 

Ongeloof, verdriet, ontkenning. Allemaal emoties die direct en tegelijk over u heen komen na het overlijden van uw dierbare. En nu moet u ook nog de uitvaart met begrafenis of crematie regelen...

Voor een uitvaart, begrafenis of crematie, naar wens in: Doesburg, Dieren, Ellecom, Spankeren, Brummen, Laag - Soeren, Eerbeek, Loenen, Beekbergen, Apeldoorn, De Steeg, Rheden, Velp, Arnhem, Angerlo, Giesbeek, Lathum, Voor Drempt, Achter Drempt, Baak, Zutphen, Laag - Keppel, Langerak, Loil, Wehl en Doetinchem.

 UNIEK AFSCHEID NEMEN BEGINT BIJ VANDO UITVAARTZORG, PERSOONLIJKE CREMATIE EN BEGRAFENIS VERZORGING M 06 418 581 71 (24/7)